tisdag 6 oktober 2009

Kyla ute, men värme inne

Det är nu över sex månader sen jag började blogga. Förutom den glädje det ger mig att skriva mina inlägg och dokumentera mitt liv, vilket förhoppningsvis kommer uppskattas av mina barn när de blir äldre ger det så mycket mer. Innan jag började blogga hade jag aldrig kunnat tro att det fanns så mycket värme, omtanke och sympati i bloggvärlden. Jag slås gång på gång av hur intresserade, omtänksamma och stödjande bloggare är mot varandra. Visst har jag hört att det förekommer mindre trevliga inslag, men personligen har jag inte sett något av detta. Tack alla för den värme och glädje ni sprider och inte minst för den ärlighet och uppriktighet ni delar med er av! Inte trodde jag att det var möjligt att beröras så av människor jag aldrig mött. Era liv och erfarenheter får mig att vidga mina vyer och uppskatta det jag har i mitt liv. Tack för det!

13 kommentarer:

Therese sa...

Nu läste du mina tankar!!! Hade jsut tänkt skriva å fråga om melodin, då jag inte hittat den :-) Och jag ler stort åt inlägget under, kanske inte så mycket åt sniglarna för de är ju onekligen slemmiga å läbbiga, men bävrar?! Hi, hi barn är underbara! Kram

Jess sa...

Vad fint! Kunde inte sagt det bättre själv och kan bara le och hålla med! Trodde inte jag skulle fastna i bloggandet men det är så roligt och givande! Ha en bra dag!

Petra sa...

Kunde inte heller säga det bättre själv. Visst är det underbart att ha lite vänner så här.
Kram

KaosJenny sa...

Bra skrivet, kunde inte ha sagt det bättre själv och tack för att vi får hänga hos dig. Bloggandet och läsandet blir lite vänskap på distans... Kravlöst, man kan "umgås" när man vill. Kram

TEFROSSA sa...

Tack för den fina kommentaren hos mig och tack för titten! Kul att hitta till dig!

Kram
Lena

Anni sa...

Tack för din gulliga kommentar! Jag har snart haft min blåblogg i ett år, men innan dess bloggade jag på ett slutet forum i tre år - om du visste hur givande det var! Jag överdriver inte om jag säger att jag fick kring 60 nya vänner, varav jag har träffat åtskilliga! Vilket fantastiskt kontaktnät det är!

Carolines Oas sa...

Jag håller helt med dig. Det är en del av ens värld nu det här bloggeriet:) Och att "träffa" nya vänner är ett stort plus. Ibland känns det som om man ingår i en slags bloggfamilj. De flesta är så trevliga och mysiga. Och du är en av dem:)

Kram Caroline

Speja sa...

Bra skrivet. Så känner jag det också, det är så gott att känna den gemenskapen och stöttandet bloggare emellan. Tack själv!!

Åsa! sa...

Jag håller med dig, visst är det en väldigt varm och trevlig stämning i bloggvärlden!

2BarnsMamman sa...

Tack för alla era fina kommentarer! Det är era kommentarer som bidrar till den fina känslan bloggandet ger. Kram på er!

Angie sa...

Jag bara hålla med. Man slutar aldrig förvånas över hur många fina människor det finns. Trots att jag inte träffat många, så känns det som om jag KÄNNER en del av er

Pernilla sa...

Kan bara hålla med - och tacka för en härlig blogg och att du delar med dig av din "goa" vardag och alla härliga händelser och upptåg!!

Själv önskar jag att jag hade mer tid att skriva själv, men för tillfället nöjer jag mig med ett par blöoggar då och då och inspireras i stället av er andra!

Kram!

2BarnsMamman sa...

Angie: Ja, visst känns det så :)

Pernilla: Tusen tack för dina fina ord! De gör mig jätteglad :)