måndag 2 augusti 2010

Morgonpigga slottsbesökare

Bara barnfamiljer kommer till Sollidens slott före öppning. Kanske är det också därför det finns en rolig lekpark precis utanför entrén. När portarna till slottsparken väl öppnade, var barnen färdiglekta och vi åkte vidare. Slottet sparar vi till ett annat år. Barnen var för övrigt mycket mer intresserade av de två jeepar som stod parkerade framför Borgholms slott än av slottet i sig, så det var nog ett klokt beslut.

5 kommentarer:

Therese sa...

Haha, vad är ett slott när man kan leka? :)
Kram

mammaxtre sa...

Åker man inte dit för att gå in och kika :-)

♥ Sanna ♥ sa...

Bra att ta det som det kommer...
Och att man faktiskt kan göra det Som känns bäst
Ni verkar ha en mysig semester i alla fall
Kram

Emilia sa...

Hej!
Hittade din blogg när jag sökte på Rönninge blogg. Vilka underbart fina barn du har!

Vi ska på husvisning i Rönninge och jag undrar lite kring barnomsorg.. Vad går dina barn på för förskola och är ni nöjda? Bor det mycket barn i Rönninge? Finns det gott om lekparker? Tycker ni det är barnvänligt? Allmänt bra med Rönninge?
Hoppas du svarar, skulle vara guld för mig =0)

2BarnsMamman sa...

Therese: Precis!

mammaxtre: Jo, det kan man ju tycka :)

Sanna: Ja, det är det som är semester!

Emilia: Kul att du hittade min blogg! Vi trivs väldigt bra i Rönninge och det finns mycket barn här. Det känns som ett barnvänligt område även om det inte finns så mycket lekparker eftersom många leker i sina trädgårdar. Det är lite skillnad mot när man bor i stan där de flesta har lägenheter och är mer beroende av parklek. Vi bor i Nytorps skolområde och våra barn har gått/går på Regndroppen, som är en privat förskola med ur-och skurinriktning. Vi har inte varit helt nöjda, men den senaste terminen har det känts bättre. Det känns dock inte som de har så utpräglad uteverksamhet som vi hade förväntat oss. För övrigt kan jag verkligen rekommendera Rönninge. Det är nära till natur och grönområden, men samtidigt finns stan inom nära räckhåll. Lycka till i husjakten!